Soffan får ett ansiktslyft

Elegant prydnadskudde i lantlig stilJag har i godan ro ignorerat mitt vardagsrum ganska mycket. Helt enkelt för att jag inte har haft tid och att jag inte heller haft lust, eftersom arbetet som ligger bakom en omgörning av vardagsrummet kräver både tid och pengar. Men jag har ändå sakta tagit mig mot en nivå där jag pö om pö betar av det som jag vill ha gjort. Givetvis har jag börjat med det allra enklaste och billigaste, nämligen prydnadskuddarna i soffan. Att en så liten detalj har så stor effekt trodde jag inte på förhand.

Jag provade på lite olika varianter i olika stilar och utformningar. Det blev bland annat en prydnadskudde i lantlig stil, tillsammans med massa andra kuddar i olika kulörer och former. Textilgallerian har verkligen ett massivt utbud av olika kuddar, och jag tog kanske i lite för mycket när jag köpte så många, men det var svårt att hålla sig faktiskt.

Men det är inte enbart den lantliga stilen som lockar mig. Här nedan ser du fler kuddesigner som jag gillar.

Mönster jag gillar
– Rutigt
– Prickigt
– Ränder
– Vågmönster

Med ett hav av kuddar i soffan så har jag blivit mer nöjd än vad jag trodde. Om det är så att ni också vill uppdatera era kuddar så ta er till butiken på Textilgallerian. Ni kommer med all säkerhet att hitta något som ni gillar, för med ett sådant utbud så är det närmast omöjligt att inte hitta det! Tro mig, ett berg av kuddar i min soffa är ett bevis för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *