Slag från hjärtat

Att Sverige är ett stort musikerland kan inte en enda människa förneka. Den historia vi har i musikbranschen kan väldigt få andra nationer matcha. Saken är den att vi, i jämförelse, är ett väldigt liten land eftersom att vårt invånarantal knappt ligger på 10 miljoner människor. Ändå har vi lyckats att göra ett så betydande avtryck i musikvärlden att Sverige är ett av de främsta länderna när det gäller musikexport. Det är en trend som håller i sig än idag och något vi definitivt ska vara stolta över.

En av de anledningar till att Sverige är ett så stort musikland som vi är beror på hur lätt vi har att anpassa oss till rådande trender och skapa något helt nytt av det. Reggaen var en av de musikstilar som vi tidigt tog till oss av i Sverige, och intresset lätt aldrig vänta på sig. Bob Marley och reggaen innebar mycket inflytande i svensk musik, och det finns de som gör själva grundgenren riktigt bra. Ett band som verkligen har tagit tag i genren är Slag från hjärtat, Sveriges kanske just nu bästa band när det gäller reggae. Ska man börja i någon ände av den svenska reggaen så är det helt klart Slag från hjärtat som är bandet att introducera dig till den delen av den svenska musikindustrin.

Gör mig och dig en tjänst och ge den svenska reggaen en chans. Faktum är att den i paritet med andra grupper runt om i världen håller väldigt hög klass. Svenskar fortsätter med andra ord att hålla fanan högt i musiken och det gäller i princip alla delar av musikindustrin. Med Slag från hjärtat kommer du att börja uppskatta reggaen på ett helt nytt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *