Dags att byta soffa

För ett år sedan pratade jag om att byta tyg på soffan. Det var en bra lösning som jag rekommenderar alla som vill förnya sitt hem lite men med små medel. Men vad göra när soffans fjädring börjar ge upp, när den där sköna gropen som man suttit in plötsligt inte alls är en skön grop längre. Då är det dags att surfa in på trademax och titta på soffor kan jag säga. Och där är jag nu. Nu står jag bara inför det tuffa valet av vad jag ska ha för soffa. Vet att U-soffor var populära och praktiska men jag funderar på om de håller på att gå ur trend, samtidigt är jag en riktig soffpotatis så soffan måste vara bekväm.

Nu när jag sitter och scrollar förbi en mängd olika soffor så kommer jag på om jag har en kravspec innan eftersom jag är lite speciell när det kommer till att hänga i vardagsrummet.
Soffan måste vara:

  • Bekväm, tillbringar många timmar i soffan så den måste vara bekväm
  • Social, jag har många kompisar som också kommer och hänger hemma hos mig så vi ska kunna sitta i soffan och det måste fortfarande vara enkelt att prata med varandra.
  • Spelvänlig, jag spelar mycket tv-spel och måste kunna flytta närmare och längre ifrån om jag vill det.
  • Gosvänlig, det händer att jag få kvinnligt besök och då vill jag att det ska kunna vara enkelt att gosa. Inte att vi hamnar i två olika änder av soffan eller att det inte går att sträcka ut sig.

Efter att ha kikat på min lista och det urval av soffor som finns så blir det helt klart en U-soffa. Med mörkt tyg, eftersom jag som sagt tillbringar många timmar i soffan och för bara ett år sedan bytte jag tyg i den gamla och redan nu är den sunkig. Så nu är det bestämt i alla fall, en u-soffa i mörkt tyg som går in i mitt vardagsrum. Som jag förstått det har trademax snabb och smidig leverans samt gratis frakt så jag ser framemot att få min nya soffa inom kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *