Äntligen nya soffor!

De tog ett litet tag innan jag hittade ett gäng soffor som jag kände mig bekväm med, men när väl rätt soffa dök upp på skärmen så visste jag direkt att jag hittat rätt. Det har tagit ganska lång tid innan jag har fått dessa soffor, men det är väl värt att påpeka att det inte är företagets fel. Det är helt och hållet mitt eget. Jag har haft enorm beslutsångest och det har tagit mig flera veckor att hitta precis rätt. Saken är ju den att jag inte vill att dessa soffor ska se ut som något man hittar i en etta på Östermalm, jag vill ju kunna anpassa dem efter mitt tycke och smak. Det är anledningen till att det har tagit så lång tid som det har gjort. Det var helt klart en mycket dum idé att ge bort mina tidigare soffor till en polare, innan jag hade hittat de jag skulle ersätta dem med. Jag börjar tröttna på att sitta på liggunderlag, vilket är anledningen till att jag nu är så exalterad.

Jag var ute efter något som inte direkt var utmärkande eller innebar en stor kontrast. Sofforna skulle helt enkelt vara väldigt anonyma och passa in bra, trots att de är moderna. Jag landade till slut i att sofforna skulle ha en grå nyans och efter mycket letande så hittade jag till slut mina gråa soffor här. Det tog som sagt sin lilla tid innan polletten föll på plats, men när den väl hittade sin plats så kändes den klockren. Trademax, varifrån jag köpte sofforna, har en riktigt trevlig hemsida där man kan se många olika varianter, och med min beslutsångest gjorde kanske inte det valet enklare, men jag är fortfarande väldigt tacksam över det breda utbudet. Tänk vad tråkigt om det bara fanns några få att välja bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *